Rolfes Sports - Musselkanaal
Stuur deze pagina door

Bouw nieuw pand in Musselkanaal start na de bouwvak

Nieuwbouw Rolfes Sports op vertrouwde grond

MUSSELKANAAL – Groot nieuws! Direct na de bouwvak start de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Rolfes Sports in Musselkanaal. Vier jaar nadat een allesverwoestende brand het hele bedrijf in de as legde herrijst er aan de Marktstraat 84 straks een prachtig nieuw pand waar ‘cycling lifestyle’ ten volle kan worden beleefd. Een nieuwe mijlpaal voor het bedrijf dat dit jaar ook nog eens 25 jaar bestaat.

Veerkrachtig en creatief. Dat zijn misschien de woorden die Michaël Rolfes, eigenaar van Rolfes Sports in Musselkanaal, het beste typeren. Rolfes: “In zo’n jubileumjaar denk je natuurlijk regelmatig terug aan de mooie dingen die we hier met elkaar bereikt hebben, maar de brand op 20 september 2018 was toch wel de meest indrukwekkende gebeurtenis. De impact was enorm maar we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Je moet creatief zijn. We zijn gaan schakelen en zagen mogelijkheden in het prachtige gebouw ‘De School’ waar we ons bedrijf de afgelopen jaren met veel plezier hebben kunnen voortzetten. Nieuwbouw op de oude plek was altijd ons doel. Ik zie er dus enorm naar uit dat dit nu gaat gebeuren”.

Fietsbeleving

Het nieuwe pand wordt duurzaam en milieuvriendelijk gebouwd en krijgt, mede door de opvallende witte gevel en de grote glaspartijen, een strakke, moderne en transparante uitstraling. “Dat is de uitstraling die bij mij past, maar ook bij onze producten”, aldus Rolfes. “We creëren een nieuwe plek waar we, heel vertrouwd, goed naar onze klanten luisteren om hen de meest geschikte fietsbeleving te kunnen bezorgen. Ons pand krijgt een zeer ruime showroom, een hightech werkplaats, een accubunker, een fietswasplaats, een magazijn en ruime parkeergelegenheid. Rolfes Sports is een ‘meetingpoint’ waar fietsliefhebbers, recreatief of sportief, elkaar ontmoeten en kennis en ervaringen uitwisselen en waar de vers gemalen koffie altijd klaar staat”.

“Beweging”

“Mijn drijfveer is meer mensen in beweging brengen. Dat was het vijfentwintig jaar geleden en dat is het nog steeds. Ik vind het belangrijk dat het hele plaatje klopt. We hebben een groot assortiment voor elke doelgroep en bieden maximale kwaliteit en service aan de klant. Daar gaan we ver in en daar staan we ook voor. De klanten weten ons ook uit alle windstreken te vinden” zegt Rolfes.

Groot verheugen

25 jaar Rolfes Sports ‘Cycling lifestyle’. Een jubileumjaar dat dus bekroond wordt met een prachtig nieuw bedrijfspand. Michaël Rolfes: “Ik voel me enorm bevoorrecht en ik heb er zin in!”

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Rolfes Sports en de vorderingen van de bouw van het nieuwe pand aan de Martkstraat 84. Volg hen dan via de sociale media!

Rolfes Sports is gevestigd aan de Marktstraat 43, 9581 AB in Musselkanaal. Telefoon: 0599 412145. www.rolfessports.com