Rolfes Sports - Musselkanaal
Nieuws Profiteer van de vakantiekorting: E-Bike & Stadfiets!Opruiming racefietsen, gravelbikes en mountainbikes van Cannondale!!Zien we je vandaag?UitverkoopAutovrije dag: zes redenen om je fiets te pakkenOp fietsvakantie geweest?Fietsbeurt SpecialWij staan weer voor u klaarMarc , 12,5 jaar in dienstZomerse racefiets-kortingenMountainbike MadnessWij fietsen er even tussen uitLekker KOEL je Vaderdagkado shoppen bij Rolfes SportsRAPIDO van KASK bij Rolfes SportsDonderdag 18 mei (Hemelvaart) zijn wij geslotenMoederdag 14 mei 2023Vrijdag 5 mei (bevrijdingsdag) zijn wij geslotenNIEUWSBRIEF | VoorjaarsactiesKoningsdag zijn wij geslotenWord onderhoudstechnicus | fietstechnicus bij Rolfes SportsWord verkoop adviseur bij Rolfes SportsHET IS ZOVERHet is definitiefDe ANWB Fietsverzekering is vernieuwd!Geduld is een schone zaakVoorkom schade aan je accuKerstvakantieNieuwe fietsenzaak op brandlocatie Musselkanaal wordt “meetingpoint”Eerste mijlpaal is bereiktRolfes Sports gaat nieuw bouwen op vertrouwde grond– Rolfes Sports start direct na de bouwvak met de bouw van het nieuwe pand in Musselkanaal.ZomervakantieBouw nieuw pand in Musselkanaal start na de bouwvakDe zomervakantie staat voor de deur Nieuwe TeamfotoHemelvaartsdag geslotenOp 5 mei zijn we vrij! 26 en 27 april gesloten26 en 27 april geslotenWij verwelkomen onze nieuwe collega Harm MunnekeNieuw merk We staan voor je klaar!Laatste week 2021Zomer Vakantie 2021VACATURE – Kom jij ons Rolfes team aan-vullenRolfes SportsLaat je accu niet in de kou staanAfspreken?WebshopWe zijn weer open | 2021 Kerstvakantie ROLFES SPORTS IS OPEN Nieuwe collectie 2021-2022Bedrijfsfietsen nodig??Ik heb jullie hulp nodig!
Stuur deze pagina door

Rolfes Sports gaat nieuw bouwen op vertrouwde grond– Rolfes Sports start direct na de bouwvak met de bouw van het nieuwe pand in Musselkanaal.

VANDAAG IN DE NIEUWSBODE
Rolfes Sports gaat nieuw bouwen op vertrouwde grond

MUSSELKANAAL – Rolfes Sports start direct na de bouwvak met de bouw van het nieuwe pand in Musselkanaal.

Vier jaar nadat een allesverwoestende brand het hele bedrijf in de as heeft gelegd, herrijst er straks aan de Marktstraat 84 een prachtig nieuw pand waar ‘cycling lifestyle’ ten volle kan worden beleefd. Een nieuwe mijlpaal voor het bedrijf, dat dit jaar ook nog eens het 25-jarig bestaan viert.

Veerkrachtig en creatief zijn woorden die Michaël Rolfes, eigenaar van Rolfes Sports, het beste typeren. ,,In zo’n jubileumjaar denk je natuurlijk regelmatig terug aan de mooie dingen die we met elkaar bereikt hebben, maar de brand op 20 september 2018 was toch wel de meest indrukwekkende gebeurtenis. De impact was enorm, maar we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. We zijn gaan schakelen en hebben in het gebouw ‘De School’ ons bedrijf de afgelopen jaren met veel plezier kunnen voortzetten. Nieuwbouw op de oude plek was echter altijd ons doel.’’

Het nieuwe duurzame pand krijgt, mede door de opvallende witte gevel en grote glaspartijen, een strakke, moderne en transparante uitstraling. ,,Dat past bij mij, maar ook bij onze producten. We creëren een nieuwe plek waar we goed naar onze klanten luisteren om hen de meest geschikte fietsbeleving te bezorgen. Ons pand krijgt een zeer ruime showroom, een hightech werkplaats, een accubunker, een fietswasplaats, een magazijn en ruime parkeergelegenheid. Rolfes Sports is een ‘meetingpoint’ waar fietsliefhebbers, recreatief of sportief, elkaar ontmoeten en kennis en ervaringen uitwisselen.’’

Rolfes drijfveer is meer mensen in beweging brengen. ,,Dat was het 25 jaar geleden en dat is het nog steeds. We hebben een groot assortiment voor elke doelgroep en bieden maximale kwaliteit en service. Daar gaan we ver in en staan we voor.' (Foto: Harry Cats)