Rolfes Sports - Musselkanaal
Nieuws Autovrije dag: zes redenen om je fiets te pakkenOp fietsvakantie geweest?Fietsbeurt SpecialWij staan weer voor u klaarMarc , 12,5 jaar in dienstZomerse racefiets-kortingenMountainbike MadnessWij fietsen er even tussen uitLekker KOEL je Vaderdagkado shoppen bij Rolfes SportsRAPIDO van KASK bij Rolfes SportsDonderdag 18 mei (Hemelvaart) zijn wij geslotenMoederdag 14 mei 2023Vrijdag 5 mei (bevrijdingsdag) zijn wij geslotenNIEUWSBRIEF | VoorjaarsactiesKoningsdag zijn wij geslotenWord onderhoudstechnicus | fietstechnicus bij Rolfes SportsWord verkoop adviseur bij Rolfes SportsHET IS ZOVERHet is definitiefDe ANWB Fietsverzekering is vernieuwd!Geduld is een schone zaakVoorkom schade aan je accuKerstvakantieNieuwe fietsenzaak op brandlocatie Musselkanaal wordt “meetingpoint”Eerste mijlpaal is bereiktRolfes Sports gaat nieuw bouwen op vertrouwde grond– Rolfes Sports start direct na de bouwvak met de bouw van het nieuwe pand in Musselkanaal.ZomervakantieBouw nieuw pand in Musselkanaal start na de bouwvakDe zomervakantie staat voor de deur Nieuwe TeamfotoHemelvaartsdag geslotenOp 5 mei zijn we vrij! 26 en 27 april gesloten26 en 27 april geslotenWij verwelkomen onze nieuwe collega Harm MunnekeNieuw merk We staan voor je klaar!Laatste week 2021Zomer Vakantie 2021VACATURE – Kom jij ons Rolfes team aan-vullenRolfes SportsLaat je accu niet in de kou staanAfspreken?WebshopWe zijn weer open | 2021 Kerstvakantie ROLFES SPORTS IS OPEN Nieuwe collectie 2021-2022Bedrijfsfietsen nodig??Ik heb jullie hulp nodig!
Stuur deze pagina door

Word verkoop adviseur bij Rolfes Sports

Als verkoop adviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze kwaliteit merken van fietsen, accessoires en fietskleding. Je deelt onze passie voor fietsen, bent vriendelijk, klantgericht en weet kwaliteit en service door te zetten in de verkoop. Enkele jaren verkoopervaring is een must. Je komt terecht in een omgeving waar kwaliteit en innovatie centraal staat, met ruimte voor initiatief en ontwikkelmogelijkheden. Via regelmatige bijscholingen leer je de nieuwste modellen kennen en blijf je bij met de laatste technologieën en trends.

Wat we je bieden:
- Een functie voor 32-38 uur per week, inclusief werken op zaterdag
- Een aangename en stimulerende werkomgeving in een nieuw gebouwd pand met veel licht | ruimte en transparantie
- Een vooruitstrevende winkel dat gericht is op duurzaamheid en innovatie
- Werken met top kwaliteit fietsen | accessoires en fietskleding
- Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO motorvoertuigen en tweewielerbranche
- Een oprecht team

Ben jij die enthousiaste medewerker die wij willen met enkele jaren ervaring in een commerciële functie en doe je dat vanuit jouw hart? Stuur je cv en motivatie naar: info@rolfessports.com ovv Verkoop adviseur.

Tevens zijn wij ook op zoek naar een onderhoudstechnicus | fietstechnicus. Ken jij iemand die in ons team zou passen, het doorsturen van dit bericht wordt gewaardeerd.