Rolfes Sports - Musselkanaal
Stuur deze pagina door

Navigatie: Bryton en Garmin

BRYTON. Rider 50T...het nieuwe navigeren. Een veelzijdige en complete GPS fietscomputer. De innovatieve vormgeving en de functionaliteit helpen u bij het ontwikkelen van een uitgebalanceerd trainingsprogramma.

De Rider 50T is voorzien van een display dat ook in de volle zon goed afleesbaar is zodat u ook onder extreme omstandigheden de Basemap+ en de rijrichting goed kunt herkennen.  Het ingebouwde 2 GB Flashgeheugen en de meegeleverde microSD geheugenkaart bieden de mogelijkheid om extra kaarten te installeren en GPS track gegevens op te slaan. De gegevens kunnen eenvoudig via de Knock Knock™ functie met andere Rider 50's worden uitgewisseld.  Bovendien wordt er bij dit pakket een cadence sensor en hartslagband geleverd om je trainingen nog uitgebreider te analyseren. Ook behoort standaard een Benelux en Europa kaart tot de uitrusting.

 De Bryton Rider 50T is bij Rolfes Sports verkrijgbaar voor €329,99 en de Rider 35T voor €269,99.

GARMIN.Ontwikkeld voor de sportieve fietsers en wielrenners. Gemakkelijk te bedienen en voorzien van functionaliteit die u helpt bij het bereiken van uw fitness doelstellingen. Rolfes Sports is officeel dealer van Garmin navigatiesystemen.

Toon een vergroting