Rolfes Sports - Musselkanaal
Stuur deze pagina door

Sleutel bijbestellen Axa

 


FIETSSLEUTEL BIJBESTELLEN? VOOR AXA KLIK HIER.

MELD DE BIJBESTELLING ALTIJD AAN DE VERZEKERINGSMIJ, INDIEN UW FIETS IS VERZEKERD.

   

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Altijd handig voor het geval u één sleutel verliest. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.

Hieronder een aantal praktische tips waar u rekening mee dient te houden:

Tip 1: noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd een nieuwe sleutel(s) bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor u doen.

Tip 2: U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Tip 3: Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent u verplicht om zelf rechtstreeks uw bestelling van de reservesleutel door te geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u van ons ontvangt, is gemerkt met een C van copy. Daar dient u zelf de verzekeringsmaatschappij van op de hoogte te stellen.

Zolang de voorraad van de sleutelbestelkaarten bij rijwielzaken strekt blijft de mogelijkheid bestaan om uw sleutel via een sleutelbestelkaart te bestellen. Deze sleutelbestelkaart kunt u bij uw rijwielzaak aanschaffen en vervolgens per post naar ons sturen.

De door u bestelde sleutel wordt binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden.

Welke typen sloten hebben een sleutelservice?

AXA Basta Online Sleutelservice wordt verleend op het grootste gedeelte van het AXA Basta slotenassortiment. Klik hier voor het overzicht. De sloten zijn verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen en/of uitvoeringen en dragen de merknaam AXA of Basta. Mogelijk staat de uitvoering van uw slot niet afgebeeld, maar wel hetzelfde type slot, u kiest dan voor uw type slot.

Werkwijze AXA Basta Online Sleutelservice

Bij het bestellen van een nieuwe sleutel(s) doorloopt u 5 stappen:

Stap 1: invoeren van uw sleutelnummer.
Stap 2: kies het door u gewenste type sleutel (bij sommige sloten is het mogelijk om uit meerdere typen sleutels te kiezen)
Stap 3: invullen NAW-gegevens.
Stap 4: controleveld met de door u ingevulde gegevens.
Stap 5: kies uw manier van betalen (eenmalige machtiging, creditcard of met iDEAL internetbankieren via uw eigen bank)


Nadat u klaar bent met bestellen, ontvangt u automatisch een orderbevestiging met uw unieke ordernummer per e-mail (indien u uw e-mail adres heeft ingevoerd) en/of kunt u deze uitprinten. Wij raden u aan uw unieke ordernummer zorgvuldig te bewaren ter controle.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief handelingskosten (behandeling-, verwerkings- en verzendkosten). Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal sleutels dat u bestelt (max. 2) en het land van bestemming.

AXA verstrekt uw gegevens nooit aan derden. U kunt hierover meer lezen in ons privacy statement onderaan de pagina.

Attentie: U bevindt zich te allen tijde op een beveiligde website (ook tijdens de keuze van uw betaling).

Toon een vergroting