Rolfes Sports - Musselkanaal
Stuur deze pagina door

Actie voorwaarden

Bij aanmelding als deelnemer van de "Maak kans op een gratis thuistrainer" stemt de deelnemer in met de deelnemersvoorwaarden van Rolfes Sports, zoals deze op deze website worden vermeld.

Persoonlijke gegevens

De deelnemer is verplicht alle velden van het aanmeldformulier volledig en correct in te vullen. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aanpassen van de gegevens die staan geregistreerd in de deelnemersdatabase. Rolfes Sports kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de consequenties van het ‘niet ontvangen’ van informatie vanwege onjuiste of verouderde (e-mail)adresgegevens.

Privacy
De persoonlijke gegevens van de deelnemers worden gebruikt voor het uitkeren van de prijzen en voor de noodzakelijke communicatie. Daarnaast zullen deelnemers op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen en acties van Rolfes Sports. De gegevens worden uiterst vertrouwelijk beheerd en kunnen niet zonder expliciete toestemming van betrokkenen aan derden worden doorgegeven. Rolfes Sports respecteert hiernaast verder de wet op de persoonsregistratie. 
Eén inschrijving per persoon
Iedere deelnemer kan zich slechts één keer inschrijven. Rolfes Sports is bevoegd om op elk moment de inschrijving van nieuwe deelnemers tijdelijk stop te zetten en/of nieuwe leden te weigeren bij inschrijving.
Aanmelding nieuwsbrief
Door de deelname aan de prijsvraag ontvangt u automatisch op het door u aangegeven email adres onze informatieve mail nieuwsbrief.
Opzegging deelnemerschap
Het deelnemerschap nieuwsbrief van Rolfes Sports  kan op ieder gewenst moment per e-mail worden beëindigd.
Wijziging deelnemersvoorwaarden
Rolfes Sports behoudt zich het recht voor om deze deelnemersvoorwaarden te allen tijde te wijzigen. Indien de deelnemer niet instemt met een dergelijke wijziging, staat het vrij om deelname te beëindigen. Indien de deelnemer na een wijziging blijft deelnemen aan de prijsvraag gaat Rolfes Sports er automatisch vanuit dat de deelnemer akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden.
Nederlands recht
Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing.  
Disclaimer
Rolfes Sports streeft ernaar om alle informatie op haar website zo compleet, actueel en correct mogelijk weer te geven. Toch kan door bepaalde ontwikkelingen en/of prijswijzigingen een situatie ontstaan dat deze informatie niet up-to-date is. Vandaar dat Rolfes Sports alle informatie en aanbiedingen onder voorbehoud verstrekt. Aan de inhoud van deze site kunnen dan ook op generlei wijze rechten worden ontleend. Rolfes Sports de gelieerde partners aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site.
 
 
Toon een vergroting