Rolfes Sports - Musselkanaal
Stuur deze pagina door

Sleutel bijbestellen: Trelock,Abus,Assa

FIETSSLEUTEL BIJBESTELLEN? KLIK HIER.

MELD DE BIJBESTELLING ALTIJD AAN DE VERZEKERINGSMIJ, INDIEN UW FIETS IS VERZEKERD

Klik hier voor de sleutelservice van Trelock fietssloten

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Altijd handig voor het geval u één sleutel verliest. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.

Hieronder een aantal praktische tips waar u rekening mee dient te houden:

Tip 1: noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd een nieuwe sleutel(s) bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor u doen.

Tip 2: U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Tip 3: Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent u verplicht om zelf rechtstreeks uw bestelling van de reservesleutel door te geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u van ons ontvangt, is gemerkt met een C van copy. Daar dient u zelf de verzekeringsmaatschappij van op de hoogte te stellen.

De door u bestelde sleutel wordt binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden.